Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://prisminister.no
Eier og Administrator: Hans Kristian Røed

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.
 
Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.
 
Kontaktskjemaer

Vi bruker Contact Form 7, og all info du sender via dette kontaktskjemaet, blir lagret.
 
Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med, og hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.
 
Din kontaktinformasjon
post(a@)prisminister.no

WooCommerce

Vi samler IKKE inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk, da Prisminister ikke selger varer
 
Hva vi samler og lagrer
Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
Vi tar også vare på kommentarer og produktomtaler, hvis du velger å skrive dem.
 
Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Administratorer har tilgang til:
 
Hva vi deler med andre

Vi deler IKKE opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle bestillinger og levere nettbutikkstjenesten; for eksempel --
 
Betalinger

Siden vi ikke selger varer, lagrer vi heller ikke informasjon om betalinger.

iThemes Security

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 
Informasjonskapsler

Ved å besøke påloggingssiden blir det generert en midlertidig informasjonskapsel som hjelper med kompatibilitet til noen alternative påloggingsmetoder. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og utløper etter 1 time.
 
Security Logs

IP-adressen til besøkende, bruker-ID for innloggede brukere og brukernavn for påloggingsforsøk er betinget for å sjekke skadelig aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte typer angrep. Eksempler på forhold når logging oppstår, inkluderer påloggingsforsøk, logg-ut forespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettstedinnhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen beholdes i 14 dager.
 
Hvem vi deler dine opplysninger med

Dette nettstedet er skannet for potensielt skadelig programvare og sårbarheter av Sucuris SiteCheck. Vi sender ikke personlig informasjon til Sucuri; Sucuri kunne imidlertid finne personlig informasjon publisert offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen. For mer informasjon, se Sucuris personvernpolicy.
 
Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Backup av sikkerhetsloggen lagres i 49 dager.
Sikkerhetslogger lagres i 14 dager.
 
Hvor vi sender opplysninger om deg

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot distribuerte brute force-angrep. For å aktivere denne beskyttelsen, blir IP-adressen til besøkende som prøver å logge på nettstedet, delt med en tjeneste som leveres av ithemes.com. For informasjon om personvernspolitikk, se iThemes personvernregler.

Akismet

Vi samler informasjon om besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker vår Akismet anti-spam-tjeneste. Informasjonen vi samler inkluderer kommentatorens IP-adresse, brukeragent, henvisningsadresse og nettstedadressen (sammen med annen informasjon som direkte oppgis av kommentaren, for eksempel navn, brukernavn, e-postadresse adresse og selve kommentaren).

Loco Translate

Denne plugin samler ikke inn data fra offentlige besøkende på nettstedet.
Administratorer og revisorer kan ønske å gjennomgå Locos plugin-personvernerklæring.